NL FR

JOB OFFER – PARALEGAL EN ADVOCAAT-MEDEWERKER

Over FENCER

FENCER is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht. Het kantoor telt 8 advocaten en verschillende ondersteunende paralegals en administratieve medewerkers. FENCER vertegenwoordigt zowel toonaangevende multinationals als lokale ondernemingen actief in een breed aantal sectoren. Sinds de oprichting in 2020 is FENCER intussen uitgegroeid tot een toonaangevend kantoor en een gevestigde waarde in de Benelux.

Als gerenommeerd IE-kantoor bieden wij praktische en zakelijke oplossingen voor de vragen en uitdagingen van onze cliënten.

Onze diensten

Wij staan cliënten bij in alle onderdelen van het intellectueel eigendomsrecht, zoals het merken- en modellenrecht, het auteursrecht, het octrooirecht en aanverwante domeinen. 

Wat ons kantoor uniek maakt is dat wij, naast het bestrijden van inbreuken op IE-rechten ook het beheer van IE-portfolio’s verzorgen, waardoor wij onze cliënten een one-stop-shop kunnen aanbieden. 

Over jou

Ter ondersteuning van de groei van ons kantoor en de verdere uitbouw van onze diensten inzake het IE-portfoliobeheer zijn wij op zoek naar een extra IP paralegal en een advocaat-medewerker.

Paralegal

 • Je hebt 1 tot 3 jaar relevante ervaring in het beheren van merken- en modellenportfolio’s en/of je hebt een sterke interesse in het vakgebied
 • Je werkt zorgvuldig en georganiseerd en volgt deadlines nauwgezet op
 • Je bent proactief en kan zelfstandig werken
 • Je bent sociaalvaardig, stressbestendig en een teamspeler
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, het Engels en het Frans

Advocaat-medewerker

 • Je beschikt over een masterdiploma rechten en een aanvullend masterdiploma in een opleiding intellectuele eigendom
 • Je kan uitstekende studieresultaten voorleggen
 • Je hebt 1 tot 3 jaar relevante ervaring in verschillende aspecten van het intellectuele eigendomsrecht en/of je hebt een sterke interesse in het vakgebied
 • Je bent cliënt- en oplossingsgericht
 • Je bent sociaalvaardig, stressbestendig en een teamspeler
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, het Engels en het Frans, zowel gesproken als geschreven

Ons aanbod

Bij FENCER krijg je de kans om te werken in interessante en gevarieerde dossiers. Je werkt in een dynamisch team met een informele werksfeer. Je bent actief betrokken in de dossiers en onderhoudt rechtstreekse contacten met cliënten en met ons externe netwerk. Je ontvangt een aantrekkelijk verloningspakket. We hanteren daarnaast flexibele werktijden en staan open voor thuiswerk.

Interesse?

Indien je je kandidaat wil stellen voor deze functie, ontvangen we graag jouw motivatie en CV via e-mail op het adres info@fencerlaw.eu. Voor bijkomende informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen op het nummer +32 2 221 03 80.