NL FR

JOB OFFER – JUNIOR ASSOCIATE

Over FENCER

FENCER is een jong advocatenkantoor gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht. Het kantoor telt 7 advocaten en verschillende ondersteunende medewerkers. FENCER vertegenwoordigt zowel toonaangevende multinationals als lokale ondernemingen actief in een breed aantal sectoren. 

Als gerenommeerd IE-kantoor bieden wij praktische en zakelijke oplossingen voor de vragen en uitdagingen van onze cliënten.

Onze diensten

Wij staan cliënten bij in alle onderdelen van het intellectueel eigendomsrecht, zoals merken- en modellenrecht, auteursrecht en octrooirecht. Ook aanverwante domeinen, zoals de bescherming van bedrijfsgeheimen, media- en reclamerecht, oneerlijke mededinging, distributie en handelspraktijken behoren tot onze expertise.

Wat ons kantoor uniek maakt is dat wij, naast het bestrijden van inbreuken op IE rechten ook het beheer van IE-portfolio’s verzorgen, waardoor wij onze cliënten een one-stop-shop kunnen aanbieden. 

Over jou

Ter ondersteuning van de groei van ons kantoor, zijn wij op zoek naar een advocaat-medewerker voor onmiddellijke indiensttreding.

  • Je beschikt over een masterdiploma rechten en een aanvullend masterdiploma in een opleiding intellectuele eigendom
  • Je kan uitstekende studieresultaten voorleggen
  • Je hebt 1 tot 3 jaar relevante ervaring in verschillende aspecten van het intellectuele eigendomsrecht en/of je hebt een sterke interesse in het vakgebied
  • Je bent cliënt- en oplossingsgericht
  • Je bent sociaalvaardig, stressbestendig en een teamspeler
  • Je bent Nederlandstalig met een zeer goede kennis van het Engels en het Frans, zowel geschreven als gesproken

Ons aanbod

Bij FENCER krijg je de kans om als zelfstandig advocaat op een hoog niveau te werken in interessante en gevarieerde dossiers. Je werkt in een dynamisch team met een informele werksfeer. Je wordt actief betrokken in de dossiers en hebt rechtstreeks contact met cliënten. Je wordt goed begeleid door ervaren experts in het vakgebied en hebt daarnaast de kans om jezelf ten volle te ontwikkelen en te ontplooien. Je ontvangt tot slot een aantrekkelijk verloningspakket.

Interesse?

Indien je je kandidaat wil stellen voor deze functie, ontvangen we graag jouw motivatie en CV via e-mail op het adres info@fencerlaw.eu. Voor bijkomende informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen op het nummer +32 2 221 03 80.